Indrefilet med pære, potet og sopp

Tekst og bilde © matprat.no
Noen ganger er kun det beste godt nok. Reinsdyrfilet er et råstoff som gir garantert store matopplevelser. Dette er perfekt mat å invitere gjester på!

  Til 4 personer.
  Middels.
  40-60 minutter.

Finn hele oppskriften hos matprat.no »

Ytrefilet med portvinssaus

Tekst og bilde © matprat.no
Reinsdyr er selve «urdyret», og reinsdyrkjøtt er en kvalitetsråvare vi har all grunn til å være stolte av her i Norge. Med reinsdyrfilet kan du enkelt lage festmat i en ren gourmetklasse! Rødbeter og neper får en deilig sødme når de kokes, og blir et kjempegodt tilbehør.

  Til 4 personer.
  Middels.
  40-60 minutter.

Finn hele oppskriften hos matprat.no »

Reinsdyrstek med Hasselbackpoteter og kokte grønnsaker

Tekst og bilde © matprat.no
Fordelen med stek er at den kan gjøres klar dagen i forveien, så du har bedre tid på festdagen.

  Til 6 personer.
  Middels.
  Over 60 minutter.

Finn hele oppskriften hos matprat.no »

Gårdsutsalget er åpent lørdager fra kl. 10:00-14:00